duminică, 13 mai 2012

ştiu că v-a fost dor .....

"din seria" aşa ceva nu prea trebuie ratat şi datorită faptului că ştiu că nu aveţi cum să nu ştiţi de Wes Anderson, dacă nu aţi aflat încă, el lansează un film nou :D

http://www.imdb.com/title/tt1748122/

mie îmi pare foarte promiţător, având în vedere ce a făcut în trecut şi pot să zic cîăam aşteptări

5 comentarii:

  1. Îl susţin pe Vlad. Wes Anderson e un cineast care mie personal îmi place foarte mult şi vă recomand cu îndrăzneală "The Royal Tenenbaums", "Hotel Chevalier", "The Darjeeling Limited" şi "Fantastic Mr. Fox"; şi se pare că în jobenul lui mai sunt multe lucruri interesante.
    Că tot veni vorba, filmul e în competiţia oficială a festivalului de la Cannes, ediţia de anul acesta, alături de alte nume importante ale cinematografiei (Michael Haneke, David Cronenberg, Thomas Vinterberg, Abbas Kiarostami, Jaques Audiard). Iar pentru mândria naţională, participă şi două filme româneşti: "După dealuri", regizat de Cristian Mungiu, în competiţia oficială, şi "Tabăra de la Răzoare", de Cristi Iftimie, la categoria Cinefondation (scurt-metraje de început de drum).

    http://www.festival-cannes.fr/en/archives/2012/allSelections.html

    RăspundețiȘtergere
  2. c de cristi in cinematografie...cum e serban in arhitectura

    RăspundețiȘtergere
  3. Fantastic mr fox m-a plcitisit oleac. l-am oprit după vreo oră. în cazul în care interesează pe cineva dacă m-a plictisit sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.youtube.com/watch?v=0Z4Vzw0yo8I

      Încearcă-l pe ăsta. Şi apoi uită-te la The Darjeeling Limited. Şi dacă nici astea nu te prind, înseamnă că universul Wes Anderson nu e şi pentru tine :)

      Ștergere